Online plattform zum teilen von gratis sex geschichten
Image default
Fetisch Sex Geschichten Lesben Lesbish Sex Geschichten Sexgeschichte bei der Arbeit

Tweeling

Het is al weer een flink aantal jaren geleden dat ik op school vlak achter een tweeling zat. Een eeneiige tweeling, twee zussen. Ze gingen altijd identiek gekleed dus erg lastig uit elkaar te houden. Contacten met anderen waren sporadisch, alles deden ze samen. Een jaar of zestien waren ze, pubers nog.

Een jaartje of twee later kwam ik ze tegen in een dancing, nog steeds identiek gekleed, op dezelfde manier hun haren geknipt. Direct viel het me op dat het geen pubers meer waren, maar heerlijk uitziende jonge dames. Ze schenen blij verrast mij daar ook te zien, we kletsten wat over onze gemeenschappelijke schooltijd toen de band begin te spelen.

Een van de twee vroeg mij met haar te gaan dansen, wat ik met alle plezier deed. De band scheen goed aan te voelen wat haar wens was, want na een snel nummer kwam een heerlijk rustig nummer.

Ze maakte onmiddellijk gebruik daarvan om lekker dicht tegen me aan te dansen. Ik voelde haar heerlijke, stevige borsten tegen mijn bovenlijf. Haar heupen duwde ze naar voren om te controleren of er een reactie van mijn kant was.

Nou, die was er. Toen de muziek stopte was ik blij dat het redelijk donker was daar, anders zou ik flink voor schut hebben gelopen met mijn duidelijk zichtbare erectie.

Terug gekomen bij hun zitplaatsen schoof ik maar even aan. Zij vertelden mij toen ook dat ze iets bedacht hadden dat men hun beter uit elkaar kon houden. De ene droeg gouden sieraden, de andere zilver. Waar ik net mee gedanst had was die met de zilveren sieraden.

De rest van de avond heb ik met de beide zussen doorgebracht. We hebben meerdere keren samen gedanst en de lust meer met haar te dien groeide en groeide, net als mijn pik overigens.

Maar aan alle plezier komt een eind, net als aan deze heerlijke avond. Aangezien ze samen met openbaar vervoer naar daar waren gekomen, maakten ze graag gebruik van mijn aanbod ze thuis te brengen.

Bij hun huis aangekomen bleken ze nog bij hun ouders thuis te wonen, dus meer dan een oppervlakkige kus zat er niet in als afscheid. Wel maakten we de afspraak elkaar volgend weekend weer te ontmoeten.

Een lange week volgde, een week waarin ik op allerlei manieren fantaseerde over de beide zussen. Want eeneiig als ze waren, ze waren allebei intussen begeerlijke jonge vrouwen geworden.

Uiteindelijk was de week voorbij en trof ik ze beiden in de afgesproken dancing. Even kijken, hoe was het ook al weer, goud en zilver toch? Dus nestelde ik me naast de zus met de zilveren armband, collier en oorbellen.

Toen ik naar die oorbellen keek viel mij echter iets op, ik had namelijk op school altijd direct achter hun gezeten. Daarbij was mij opgevallen dat de ene een litteken had aan haar oorschelp. Klein, maar toch zichtbaar.

Het bleek nu dat de dames hun sieraden hadden verwisseld. Waarom? Ik besloot het spel mee te spelen dat ze mij in de luren wilden leggen.

De avond verliep niet anders dan de vorige week, slow dansen, dicht tegen elkaar, stijve tepels tegen mijn borst, heupen die zochten (en vonden) naar een erectie. En al die tijd met de andere zus dan de vorige week.

Tot mijn grote verbazing kwam er toch plots een onverwachte wending. Het bleek dat hun ouders het weekend weg waren en of we niet beter de avond bij hun thuis konden voortzetten. Nou dat was niet aan dovemans oren gezegd en uiteraard ging ik daarmee akkoord.

Bij hun thuis aangekomen hadden de dames al alles voorbereid, lekker glaasje wijn, gedempte verlichting en heerlijke muziek.

Je kunt je voorstellen dat het dansen minder ingetogen ging dan in de dancing. Handen waren overal, volop werd er gezoend en mijn paal stond dan ook al snel op springen.

De zus met de gouden sieraden vond het voor ons en haar eigen gemoedsrust beter als we maar even naar boven gingen, iets waar ik maar wat graag aan voldeed.

Op hun slaapkamer aangekomen, gingen wij op het grote bed zitten, we zoenden en streelden. Al snel verdwenen er meer en meer kledingstukken. Totdat we uiteindelijk beiden helemaal naakt waren.

Zij was intussen bezig met mijn paal haar huig te masseren, terwijl ik mijn best deed haar baarmoeder te bereiken met mijn tong. Al snel had ik haar tot een orgasme laten komen en kostte het mij alle moeite mijn zaad binnen te houden.

Immers in mijn fantasie zou ik ze beiden willen, ik moest alleen nog bedenken hoe.

Die kans kwam eerder dan verwacht, nadat ik haar met mijn mond een orgasme had bezorgd wilde ze gebeukt worden. Ze ging op haar rug op bed liggen en wilde dat ik bovenop haar zou komen. Geen probleem natuurlijk.

Ze graaide naar mijn harde paal om die in haar kletsnatte kutje te stoppen. Ik zoende haar op haar mond om vervolgens af te dwalen via haar ogen naar haar oor. Toen ik haar oor zoende riep ik gemaakt verontwaardig: waar is je litteken, je had toch een litteken op je oorschelp.

Ze sprong geschrokken overeind en riep: Shit, hoe weet jij dat? Ik vertelde haar dat ik immers op school altijd achter hun zat en dus alle tijd en gelegenheid had om dat ene kleine verschilletje te ontdekken.

Dus de hele avond wist jij dat al en zei niets? Inderdaad, zei ik, ik heb zelf de hele week lopen fantaseren over zoiets, jullie zijn allebei volkomen gelijk en dus allebei even lekker. Ik zou niets liever willen dan met jullie samen te spelen.

Op dat moment stond ze op van bed en trok mij mee de kamer uit en naar beneden. Naakt als we waren stormden we de woonkamer binnen, waar haar zus half ontkleed met zichzelf zat te spelen. Die schrok zich rot toen wij daar plots naakt kwamen binnen rennen.

De zus waarmee ik boven was geweest zei tegen haar zus: die lul had ons door, hij weet van jouw litteken. Oh Shit, kreeg ze als antwoord, en nu? Ik zei dat ze zich niet druk moesten maken, omdat ik al de hele week erover fantaseerde met hun beiden te spelen.

De zus die beneden was gebleven reageerde als eerste. In dat geval, kun je afmaken waar ik begonnen was. Ze trok de weinige kledingstukken uit en spreidde haar mooie benen en bood mij haar al kletsnatte kutje aan.

Zij op haar rug, ik op mijn knieën voor de bank. Zelfs hun kutjes smaakten identiek. Haar zus was intussen onder mij gekropen en likte mijn paal alsof haar leven ervan afhing.

Nu wil ik geneukt worden riep de bankzitter, ik heb je immers vorige week ontdekt. Maar je mag niet klaar komen in me, hoor je.

Het duurde niet lang totdat ze heftig schuddend klaar kwam. Ik was blij dat ik al wat wijn had gedronken en dus niet zo snel klaar kwam.

Haar zus nam haar plaats in op de bank. Mijn pik schoof ook daar met alle gemak tot aan mijn ballen naar binnen.

De beide meiden begonnen elkaar te zoenen en speelden met elkaars borsten, iets wat mij ontzettend opwond.

Eigenlijk had ik gewild, in mijn fantasie, dat ze me samen zouden pijpen en ik mijn zaad in hun beider gezichten zou spuiten.

Van de aanblik van beide zussen, die elkaar zoenden, elkaars borsten kleedden werd ik echter zo ge il dat ik totaal onverwacht mijn hele lading in de kust van die ene zus spoot.

Geen nood, de dames hadden onmiddellijk een oplossing. Ik werd min of meer aan de kant geschoven, waarna de ene zus bij de andere mijn zaad uit haar kutje likte. Vervolgens kroop ze omhoog, zoende haar zus om zodoende alles eerlijk te delen. Zo zijn tweelingen immers.
Zusammenhängende

Demütigung Pur 10

sexgeschichten

Der Schrebergarten Teil 2

sexgeschichten

3Abenteuer mit einer Shemale(Teil A)

sexgeschichten

Hinterlasse einen Kommentar

Diese Website benutzt Cookies. Wenn du die Website weiter nutzt, gehen wir von deinem Einverständnis aus. Akzeptieren .