Online plattform zum teilen von gratis sex geschichten
Image default
Heiße Geschichten Sexgeschichten auf Deutsch Tabus Sex Geschichten

NoLimits4U Afl.10 Het Examen ( Ronde 4 )

NoLimits4U, een seks-opleiding in 15 afleveringen

door ‘Layla’ S.:

„Dames, tafels vier tot en met zes, dildo-ing.” Naomi en ik keken elkaar aan. Dit was niet ons meest favoriete onderdeel, al waren de trainingen wel allemaal goed verlopen. Jessica was hier beter in. Die kon je tot in het oneindige oprekken leek het soms. Tafel vier, vijf en zes waren grote en zware houten tafels met aan de randen allerlei metalen ringen waar touwen of kettingen doorheen gehaald of aan vast gemaakt konden worden.
We namen alle drie plaats, liggend op onze rug en alle drie werden we op dezelfde manier uitgerust: aan de polsen en enkels kregen we leren boeien met ogen en haken er aan. Net boven de knieën zo’n zelfde riem, maar dan groter. Om de heupen werd een 10 cm. brede, leren riem geplaatst die strak werd aangetrokken om hem goed op z’n plaats te houden. We werden wel allemaal op een andere manier vastgemaakt zag ik.
Jessica zat op ellebogen en knieën, touwen liepen van de rand van de tafel naar de riemen boven haar knieën zodat deze 60 á 70 cm. uit elkaar werden gehouden.
Naomi lag op haar rug, haar polsen waren met touwen naar de beide zijkanten van de tafel getrokken. Met haar enkels hadden ze hetzelfde gedaan. Ze lag in een perfecte spagaat! Naomi was erg lenig, dus de houding was op zich geen probleem. Maar Naomi’s frêle lichaam had soms moeite met grote dildo’s en ik wist dat ze zich nu heel kwetsbaar moest voelen. Zodra ze haar vastgesjord hadden keek ze in mijn richting en ik knipoogde naar haar. Gelukkig kon er wel een lachje af bij haar. Ik moest op mijn rug gaan liggen met de benen, voeten op de tafel, iets opgetrokken. De functie van de leren band rond de heupen werd mij duidelijk toen er aan beide zijden touwen aan werden vastgemaakt die recht naar het voeteneind van de tafel liepen. Daar werden ze aangetrokken totdat ik naar die richting dreigde te schuiven. Deze band moest mij op m’n plaats houden omdat er vanaf de riemen boven mijn knieën touwen in tegengestelde richting liepen. Toen deze touwen langzaam werden aangetrokken gebeurden er twee dingen. Omdat ze naar de hoofdzijde van de tafel liepen werden mijn knieën nog verder opgetrokken en omdat ze naar de hoeken van de enorme tafel liepen werden mijn benen tegelijkertijd heel wijd gespreid.
Ik was evenmin als Naomi een grote dildo-fan en ook ik voelde mij nu erg kwetsbaar. Klaargelegd om van alles en nog wat bij me naar binnen te schuiven.
„Minimaal dikte 6, maximaal 10, minimaal lengte 40/5, 1 maal colon snake large.”
In drie verschillende modules hadden we veel met dildo’s gewerkt dus deze vaktaal begrepen we heel goed. Bij de dildo’s ging het bij het examen om dikte en lengte. Minimaal zes betekende dat je minimaal een dildo met een diameter van 6 cm. moest kunnen plaatsen (zowel vaginaal als anaal). Maximaal 10 betekende een diameter van 10 cm. maar dan alleen vaginaal. Een lengte 40/5 betekende dat je een dildo van 40 cm. lang en 5 cm. diameter in zijn geheel in je kontje moest kunnen laten verdwijnen. De colon snake large was een zachtrubberen ‘dildo’ van 95 cm. lengte, het puntje zo dun als een potlood en over de volledige lengte gelijkmatig dikker wordend tot 5 cm. Ook de colon snake moest je in zijn geheel kunnen laten verdwijnen.
Ik had er een goed gevoel bij, wetende dat ik deze jongens allemaal al eens te verwerken had gekregen, en met goed gevolg. Over Naomi maakte ik me zorgen, liep zij straks tegen haar fysieke grenzen aan? Of néé, Naomi deed Pro Slut examen, voor haar was van alles één maat kleiner voldoende! Dat moest haar gaan lukken. Bovendien had ik gezien dat Karin, de trainster die heel erg goed was met dildo’s, bij Naomi stond opgesteld. Karin wist tot op de halve centimeter precies hoe ver ze bij iemand kon gaan. Zij zou Naomi er wel doorheen slepen.
„Oké, we gaan beginnen!”
Bij mijn tafel stond Ingrid tegenover mij klaar om te gaan beginnen. Ingrid was de assistent van Karin en óók heel bedreven. Alleen was ze altijd zo ernstig. „Goed” zei Ingrid „eens kijken hoe ver Layla inmiddels is na drie ronden.” Met een ernstig gezicht, ze leek wel een gynaecoloog die een ontsluiting ging meten, pakte ze een knijpfles glijmiddel en wreef haar handen ermee in en terwijl ze me recht aankeek bracht ze met een geroutineerd draaiende beweging haar hand naar binnen. Hij gleed er met een soppend geluid in. „Hm” zei ze, terwijl ze goedkeurend knikte. Ze trok haar hand naar buiten en liet gelijk haar andere hand, weer soppend, in mijn kut verdwijnen. Na hem een paar keer rondgedraaid te hebben haalde ze ook deze er weer uit. „Remco, mag ik een 30/10 van je?” Jezusmina, Ingrid nam maar gelijk de grootste. Een knalblauwe dildo in de vorm van een reuzen zetpil werd tevoorschijn getoverd. Met zorg werd er glijmiddel op aangebracht, ze pakte hem met beide handen aan de onderkant beet en bracht hem voor mijn opening. Ik wist wat ik moest doen en ik wist dat ik het kon, maar ik had dit nog niet héél vaak gedaan en het bleef een uitdaging. Ik haalde heel diep adem zodat Ingrid het ook zou zien. Tegelijkertijd ontspande ik mijn bekken door in gedachten de dildo welkom te heten. ‘Schuif hem er maar in’ dacht ik op het moment dat het gevaarte mijn schaamlippen raakte. Ingrid duwde langzaam maar vastberaden de knots naar binnen zodra ze me zag inademen. Het ging soepeler dan ik verwacht had en het voelde goed. Ze bracht hem zo’n 15 cm. naar binnen en trok hem er daarna weer uit. „Mag ik de 30/12?” Mijn hemel, 12 cm. diameter. Zoiets had ik nog nooit tussen mijn benen gehad. De 12 cm. dildo was zwart en reusachtig. Ook deze werd ingesmeerd en Ingrid en ik volgden dezelfde procedure. Het moment was aangebroken dat ik het monster tegen mijn schaamlippen voelde, ik haalde diep adem en voelde meteen hoe het gevaarte naar binnen kwam. Ik dacht dat ik gek werd, ze scheurde me zowat uit elkaar. Maar er was ook de sensatie dat van binnen alles strak en onder druk kwam te staan. Ze bracht hem een stukje in en trok hem er weer uit. „Komt íe weer” zei ze kalm en ik moest heel snel inademen want daar ging ‘ie alweer. Nadat ze hem een paar keer in en uit had laten gaan trok ze hem er helemaal uit. „Dit geloof ik verder wel” zei ze. „We gaan wat anders doen, losmaken maar.”
De touwen werden gevierd en losgemaakt van de band om mijn heupen. Ik lag nu, niet vastgemaakt, op mijn rug met de benen opgetrokken. Met kleine verbindings-kettinkjes werden mijn enkels vastgemaakt aan de heupgordel. Mijn polsbanden werden aan de enkelbanden gekoppeld. „Mag ik de 40/5, Remco?” Remco gaf haar een huidkleurige dubbeldildo die ze ook weer zorgvuldig insmeerde. Ze koos positie, en na een kort „Klaar voor?” schoof ze hem langzaam maar zonder hapering mijn kontje binnen. Tot het moment dat zij (en anders ik wel) weerstand voelde. Ze wist precies wat ze deed toen ze hem even terughaalde en weer langzaam naar binnen duwde. Weer bleef hij steken voor de bocht. „Oké Layla, nu gaan we door, klaar?” Een kort knikje van mijn kant en ze begon weer te duwen, op dat moment gaf ik tegengas door te persen en ik voelde hoe de 40 cm. lange dildo in zijn geheel naar binnen schoof tot er nog maar 3 cm. uitstak en Ingrid met haar wijsvinger ook het laatste stukje naar binnen hielp. Ik voelde hoe mijn kringspier zich achter de indringer sloot. De dildo was verzwolgen. Ik voelde hem diep in mijn buik en lachte tevreden. Snel keek ik even naar links waar Naomi onder handen genomen werd door Karin. Die was net bezig een flinke dildo in en uit het kutje van Naomi te schuiven. Naomi lag nog steeds in een spagaat, haar handen waren tot vuisten gebald en ze kreunde hevig. Ze leek het echter wel aan te kunnen.
„Hij mag er nu wel uit Layla” Ik perste kort en de dildo gleed soepeltjes naar buiten. Blijkbaar had Remco al eerder instructies ontvangen want hij kwam al met de ingesmeerde Colon Snake aanzetten. Intussen was een andere vrouw bezig mij los te maken. Voor de Colon Snake mocht je zelf kiezen welke positie je het beste beviel. Ik koos ervoor om op mijn knieën te gaan zitten, het bovenlichaam rechtop. Zonder verdere plichtplegingen kwam Ingrid achter me zitten en duwde het dunne puntje van de Snake mijn kontje binnen, langzaam begon ze de lange dildo naar binnen te duwen. Door de dunne punt werd de bocht probleemloos gepasseerd maar na nog zo’n 20 cm. was er toch weerstand. Ingrid trok hem een stukje terug en deed een tweede poging die succesvol was. Diep in mijn buik voelde ik hoe de Snake zijn weg zocht en me steeds meer opvulde. Met nog 15 cm. te gaan was er weer een hapering. Dit maal waren er meerdere pogingen nodig om de Snake verder op weg te helpen en nadat Ingrid 5 misschien 6 keer een nieuwe poging had gedaan voelde ik uiteindelijk de Snake heerlijk in zijn geheel binnen komen. Een zetje met de vinger door Ingrid en met een gelukzalig gevoel sloot mijn anus zich om het dikkere gedeelte heen en was niet meer te zien dat er zich een 95 cm. lange Colon Snake verborg achter mijn roze sterretje.
„Remco, geef me nog wat extra vulling aan.” Daar kwam de blauwe zetpil weer aan. Ingrid smeerde hem in en plaatste hem onder me. Ik had dit nog nooit gedaan, een Colon Snake en een grote dildo tegelijk maar ik voelde geen paniek opkomen en hield mezelf voor dat als Ingrid dacht dat het kon, het me ook wel zou lukken. „Op mijn teken laat je je er overheen zakken Layla, je kunt het”
Ingrid wist altijd precies wanneer ze je moest aanmoedigen. Hem niet naar binnen krijgen was nu geen optie meer voor mij.
„Oké, ik ben er klaar voor.” Met dezelfde vastberadenheid waarmee een bungee-jumper het platform afspringt liet ik me in één keer met mijn volle gewicht over de dildo heen zakken. Een ongekende sensatie vulde mijn lichaam. Mijn kut kon de dildo prima hebben, maar de combinatie met de Colon Snake in mijn buik maakte dat er binnen een soort strijd om ruimte plaatsvond. Ik voelde dat de Snake in mijn darmen door de dikke dildo opzij werd geduwd en ik voelde me helemaal opgevuld. Flitsen van genot schoten door mijn onderlijf.
„Er is nog een ongevuld gat” zei Ingrid droogjes. Iemand tikte op mijn kale schedel en toen ik omhoog keek zag ik een man achter me staan, zijn grote stijve pik droop van het vocht. Gehoorzaam hield ik mijn hoofd achterover en stak mijn tong uit. Ik wist door mijn opleiding dat hij niet voor niets achter me stond. Zijn handen omsloten mijn nek en zijn duimen lagen links en rechts tegen mijn adamsappel aan om zijn pik straks langs te voelen komen. Ik voelde dat hij in beweging kwam en in één langzame duw commandeerde hij zonder aarzeling het hele gevaarte mijn keel in. Daar bleef hij even en toen begon hij met lange halen aan iets wat ik niet eerder had gedaan. We hadden geleerd te deep-throaten, dan kwam zo’n pik af en toe even helemaal naar binnen. Of hij werd in zijn geheel naar binnen gestuurd om vervolgens met kleine stootjes kort achter elkaar even in de diepte te stoten. Maar dit was anders. Hoewel ik hem goed kon verdragen, was het best een flinke jongen en de eigenaar gebruikte hem alsof mijn keel een vagina was. Met langzame halen ging zijn penis helemaal naar binnen om daarna weer helemaal te worden teruggetrokken. Keer op keer op keer passeerde de dikke penis mijn huig om diep in mijn keel te verdwijnen. Ik kon het goed hebben en raakte gewend aan het ritme en aan het gevoel in mijn keel. Dit was geen deep-throaten meer, mijn keel werd op klassieke wijze geneukt. Ik sprong bijna een meter de lucht in toen ik een tong tegen mijn clitje voelde. Bliksemflitsen schoten door mijn lijf. Nog even was ik me bewust van de penis die maar in mijn keel bleef pompen maar al snel kwam in klaar zoals nooit eerder. Terwijl mijn hele lichaam schudde en allerlei spieren ongecontroleerd samen krampten bleef de penis mijn keel penetreren en ook de tong aan mijn klit wist niet van ophouden. Een tweede orgasmegolf kwam aangerold en nog heftiger kwam ik klaar. Terwijl heel mijn lijf door spastische krampen werd beheerst voelde ik de penis samentrekkend zijn zaad in mijn keel storten. Ik schudde nog steeds heftig en de tong bleef ook maar doorgaan. Zonder dat het schudden van mijn lijf gestopt was kwam daar in de verte weer een nieuwe explosie aan. De geleegde penis werd uit mijn keel getrokken. Net op tijd om het mogelijk te maken dat ik lekker kon schreeuwen: „WEER, OH GOD NIET MEER, EVEN NIET, NEE, NEE, OH WEER, WEER, IK KAN NIET STOPPEN, EVEN NIET, EVEN OH WEER, OH GOD OH GOD OH GOD, OH LEKKER, NEE WAAAAAH.” Het was alsof, zonder dat het vuur doofde, iemand zich geroepen voelde er steeds grotere hoeveelheden benzine op te gooien. Het gillen en krampen ging maar door, maar steeds gooiden mijn hersenen er weer een nieuw orgasme tegenaan. Door mijn ongecontroleerde bewegingen was de vrouw die mij befte al lang genoodzaakt geweest te stoppen en mede daardoor kwam er uiteindelijk toch een einde aan al het vuurwerk. Volkomen leeg liet ik me opzij vallen. Ik werd op mijn rug gelegd en Ingrid trok voorzichtig de blauwe dildo uit mijn kut. Een golf van vocht kwam naar buiten toen de uitgang eenmaal vrij was. Ingrid vroeg me of ik nog kracht over had om de Colon Snake naar buiten te werken. Ik deed een poging maar had inderdaad de kracht niet meer, waarop Ingrid een vinger in mijn kontje en door het rubber oogje aan het uiteinde haakte en het dikke gedeelte door de kringspier heen trok. Toen dat stuk van de Snake eenmaal naar buiten stak was een klein beetje druk zetten voldoende om het hele gevaarte naar buiten te laten glibberen wat weer een heerlijke sensatie in mijn buik teweeg bracht. Zodra mijn kringspier zich weer sloot voelde ik me letterlijk en figuurlijk leeg! Nu hoorde ik ook van de andere tafels geschreeuw. Naomi lag op haar rug, twee vrouwen hielden haar opgetrokken benen wijd en Karin pompte als een bezetene met een grote dildo in haar kutje terwijl een man hetzelfde deed in haar kontje. Naomi gilde van genot de hele boel bij elkaar terwijl Karin voortdurend als een mantra riep „Goed zo meisje, goed zo, neem ze maar, neem ze”. Jessica lag voorover met haar buik dwars over iemand heen die op handen en knieën zat om haar tot steun te zijn. Haar hoofd en schouders naar onderen en haar kont omhoog. Ook daarin pompte een grote dildo, maar dan ook echt groot, de slet had zichzelf weer overtroffen en lag ook voortdurend gillend klaar te komen. En na een vloedgolf van orgasmes kondigde Razak de volgende ronde aan.
Zusammenhängende

Mein Samstagsdienst Teil eins – der Auftakt

sexgeschichten

Unser versautes Haus – Episode 1.4: Das Wochenendp

sexgeschichten

Zufall am Abend

sexgeschichten

Hinterlasse einen Kommentar

Diese Website benutzt Cookies. Wenn du die Website weiter nutzt, gehen wir von deinem Einverständnis aus. Akzeptieren .