Online plattform zum teilen von gratis sex geschichten
Image default
Gay Schwule Sex Geschichten Kostenlosen Sexgeschichten Sexgeschichte bei der Arbeit

Mijn eerste keer met een man

poeh, het is alweer een tijdje geleden hoor. wat ik wel nog goed weet was dat we veel contact hadden. het was gewoon gezellig zonder constant de druk op sex te hebben. de eerste keer dat we gedate hadden hebben we ook alleen koffie bij hem thuis gedronken. we zouden wel zien of er iets ging gebeuren. Hij had al 2x eerder ervaring.

De keer erop zouden we hoogstwaarschijnlijk wel wat gaan doen. Hij had al lekkere massage olie voor onder de douche gehaald begreep ik. Toen we gezellig zaten te kletsen gingen we van koffie over op bier en het gesprek begon ook wat van sociaal naar ondeugend te gaan. Ik had die week storingsdienst en net voor we iets wilden ondernemen kreeg ik een storing. Ik moest dus even achter mijn meegenomen laptop kruipen. terwijl ik bezig was en zat te wachten op een akkoord dat alles weer goed was, kleedde hij zich uit. „ga je zo mee douchen?“ vroeg hij. ik knikte ja en keek hoe hij zich uit kleedde. voor zijn leeftijd (richting 53 volgens mij) zag hij er goed uit. hij had een vleeslul. Van binnen werd ik een beetje nerveus. nu kwam het er op aan. ik ging weer een lul aanraken. ondanks dat ik het ook gewoon wou hoor.

mijn storing was voorbij en ik begon mij uit te kleden. hij had de douche al aangedaan. ik liep de douche in en daar stond hij al. helemaal nat. Ik kreeg een goedkeurende blik en hij deed een stap opzij om mij erbij te laten. Een beetje onwennig stapte in de douche in. Maar veel tijd om onschuldig te blijven kreeg ik niet. De douchekop werd meteen op mij gezet. „zo, nu is het jouw beurt“. ik werd helemaal nat gespoten. Draaide mij om en de achterkant kreeg ook een flinke sproeibeurt. Toen hij klaar was draaide ik mij om. We keken elkaar een beetje aan en kletsten wat. Hij pakte al snel de douche olie en kneek een flinke lading in mijn handen. Zelf nam hij ook een flinke hoeveelheid. Ik kwakte het op zijn buik en begon het flink uit te smeren. Zijn buik was behaard en ik moest oppassen dat niet alles erin bleef steken. Een beetje water deed wonderen. Ik zag dat zowel hij als ik flink opgewonden waren geworden. onze harde heren kwamen af en toe tegen elkaar aan. Deels express, deels per ongeluk. maar het maakte mij nog geiler. Al snel liet ik mijn handen zakken en pakte zijn harde lul vast. ik merkte dat mijn handen ondertussen geen olie meer hadden, dus ik pakte met 1 hand de fles. Met een flinke teug liet ik een grote klodder op zijn lul vallen. Ik merkte dat hij daar flink op reageerde. De olie zorgde ervoor dat ik zijn harde lul flink kon verwennen. Langzaam liet ik zijn voorhuid naar achteren glijden en begon zijn eikel zachtjes te teasen. Al snel merkte ik dat zijn ademhaling enorm zwaar werd. Mijn handen masseerden ondertussen ook zijn ballen. Hij pakte mijn hand en liet mij stoppen. Het was nog niet tijd om klaar te komen. De fles olie werd weer gepakt en hij begon mij in te smeren. mijn buik moest het ontgelden. Daarna kwam ook hij bij mijn lul uit. Die kreeg dezelfde lading als bij hem. Dikke klodders olie gleden langs mijn lul. Zijn handen gleden overal langs. Zelfs mijn ballen, die normaal altijd diep weggestopt zitten, lieten zich van hun goede kant zien.

Daarna moest ik mijn omdraaien. Hij begon meteen met een nieuwe lading olie mijn rug in te smeren. Ik was ondertussen al in een „arrestatie“ houding tegen de muur aan gaan staan. Mijn benen iets gespreid. Zijn handen masseerden mijn rug en billen, waarbij zijn hand regelmatig tussen mijn bilspleet doorgleedt en mijn anus masseerde. Ik werd steeds geiler en begon ook te druipen. Alsof hij het doorhad liet hij zijn hand tussen mijn benen doorglijden en via mijn ballen ging hij mij masturberen. Om nog meer genot te krijgen ging ik meer voorover staan. Zijn hand gleed over mijn heup naar de voorkant. Hierdoor kwam hij vlak tegen mij aanstaan. Zijn harde lul gleedt langs mijn bilspleet. Man o man wat was ik geil. Stiekem hoopte ik dat hij zachtjes zijn lul tegen mijn anus zou drukken en dan heel voorzichtig hem naar binnen zou brengen. Maar helaas zou hij dat niet. Ik draaide mij weer om en hebben we elkaar afgespoten met de douchekop.

Na het douchen hebben we ons afgedroogd en zijn we naar zijn slaapkamer gegaan. Daar duurde het niet lang voor hij met zijn hoofd tussen mijn benen verdween. Ik weet nog dat ik bang was dat ik geen stijve zou krijgen, maar hij stond kaarsrecht overeind. Met diepe halen begon hij te pijpen. Mijn handen waren ondertussen hem al flink aan het verwennen. Terwijl ik naar zijn harde lul zat te kijken merkte ik ineens dat ik een enorme zin in mijn harde lul kreeg. Zachtjes omsloot ik hem met mijn lippen. Van binnen weet ik nog goed dat ik een keiharde lul verwachte, maar ik was zeer verbaast dat een harde lul eigenlijk heel zacht aan voelt. Het was voor mij nog een uitdaging om mijn tanden op afstand te houden. Maar het lukte goed. Hij kreunde het uit. Of dat kwam omdat ik zijn anus ook aan het masseren was weet ik niet, maar hij bleef maar krioelen. Niet veel langer merkte ik dat ik op het punt van ontploffen stond. Ik gaf dit aan en hij haalde mijn lul uit zijn mond. Niet veel later kwam ik schokkend klaar. Schijnbaar vond hij het heel geil om te zien want zijn eigen lul werd ook steeds dikker en spoot al snel dikke klodders sperma over mijn hand heen. We moesten er wel om lachen. Daarna nog heel even gedouched en wat gedronken. En daarna ben ik met een smile op mijn gezicht naar huis gefietst.
Zusammenhängende

Brüderchen 2

sexgeschichten

Ausgetrickst! Sie war jung und anständig, und

sexgeschichten

Zum Glück gezwungen

sexgeschichten

Hinterlasse einen Kommentar

Diese Website benutzt Cookies. Wenn du die Website weiter nutzt, gehen wir von deinem Einverständnis aus. Akzeptieren .